همه چیز ژنتیک نیست

عوامل مختلفی غیر از ژنتیک، مانند سن مرغ‌های مادر، استرس و بیماری، بر کیفیت مرغ گوشتی تأثیر می‌گذارند. مدیریت صحیح این عوامل می‌تواند تولید بهینه و کیفیت بالاتر جوجه‌های گوشتی را تضمین کند.
broiler-breeder-min

همه‌چیز به ژنتیک مربوط نیست. عوامل دیگر در سطح مرغ گله مادر می‌توانند بر کیفیت مرغ گوشتی تأثیر بگذارند. سن مرغ‌های گله مادر بر اندازه و کیفیت تخم‌مرغ‌های نطفه‌دار و جوجه‌ها تأثیر می‌گذارد. تلفات در هفته اول معمولاً در مرغ‌های گوشتی از والدین جوان یا پیر می‌تواند بالاتر باشد. استرس یا بیماری در دوره تخم‌گذاری همچنین می‌تواند بر کیفیت جوجه مرغ گوشتی و نتایج فنی آن تأثیر بگذارد.

تعداد نسبتاً کمی از گله‌های مرغ‌های مادر مسئول تولید تعداد زیادی مرغ گوشتی هستند و بنابراین هر یک تأثیر بسیار بالایی دارند. به‌عنوان مثال، ۱۰ مرغ مادر و ۱ خروس با هم حدود ۱۴۰۰ جوجه تولید می‌کنند که ۲۱۰۰ کیلوگرم گوشت را تأمین می‌کنند.

گروه تحقیق و توسعه مجموعه شرکت تولیدی خرمدشت

پیمایش به بالا