تجهیزات و دستگاههای جوجهکشی کشور که در گذشته از خارج تامین می شد پس از تحریم با مهندسی معکوس توسط شرکت مکانیزاسیون کوثر ساخته شده و منجر به آن شد که این کارخانه جوجه کشی پس از ۱۰ سال تعطیلی دوباره در دولت سیزدهم احیا شود.
شرکت با سرمایه گذاری سه هزار میلیارد ریال و اخذ تسهیلات ۷۵ میلیارد ریالی برای ۲۰۰ نفر (۵۰ نفر مستقیم و ۱۵۰ نفر غیر مستقیم) اشتغال ایجاد می کند.
تولید ۸۰ عدد دستگاه جوجه کشی در سال و جلوگیری از خروج حدود ۶ میلیون یورو و نیز خودکفایی۱۰۰ درصدی در تولید کالای کاملا ایرانی از ویژگیهای این کارخانه است.
حجت الاسلام بخشعلی مولایی ادامه داد: مجموعه شرکت تولیدی فتح خرمدشت لاین تولید مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۱۶۰ هزار قطعه در استانهای گیلان، اصفهان، مازندران، آذربایجان شرقی و قزوین تولیدات مرغ مادر و گوشتی دارد. زنجیره تولید دام سنگین با تولید حدود ۳۰۰ تن در سال ۱۴۰۱، دام سبک هزار راس گوسفند، تولیدات کشاورزی اعم از گندم و جو در سطح ۵۰ هکتار، تولید ۱۰ تن میوه فیسالیس و بهگزینی و استانداردسازی ورود ۵ نوع واریته انگور از دیگر اقدامات شرکت فتح خرمدشت است.
فرماندار بندر انزلی هم در این آیین به تلاشهای دولتها در دوره های مختلف برای تامین امنیت غذایی در کشور اشاره کرد و افزود: وضعیت و موقعیت کشورمان به گونه ای است که برای توانمند شدن هرچه بیشتر باید امنیت را در همه حوزه ها درون زا کنیم.
محمد پور خوش سعادت با بیان اینکه در بندرانزلی فرصت های سرمایه گذاری بیشماری وجود دارد، تصریح کرد:این شهرستان بهترین نقطه برای پرورش دام و طیور است و زمینه برای تبدیل شدن به هاب دام و طیور را دارد.
وی خاطر نشان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران برای آرامش و تامین زندگی شرافتمندانه تلاش می کند و سعی برآن است این مهم را در سالهای آینده گسترش دهد. ما در نقطه استراتژیکی در دنیا قرار داریم و باید بتوانیم روی پای خود بایستیم.